Codziennie otrzymasz od nas świeżo złowione ryby najwyższej jakości
Filet szczupaka wyhodowanego w sposób naturalny. Hodowla zajmuje około 3 lat. Ryby pochodzą wyłącznie z naturalnego tarła, dorastają w wodzie pochodzącej bezpośrednio ze źródeł rzeki. Szczupak jest drapieżnikiem o delikatnym, chudym mięsie. Idealny do gotowania i smażenia.
Filet sandacza, ryby wyhodowanej w sposób naturalny. Sandacz żyje wyłącznie w czystej i zimnej wodzie. Jest to ryba szlachetna, ma białe, chude mięso, mało ościste. Idealny do gotowania i przyrządzania potraw dietetycznych. Uwielbiany przez dzieci. Dobrze smakuje gotowany na parze z dodatkiem świeżych warzyw, grillowany lub smażony w cienkiej panierce. Nadaje się do każdej potrawy kulinarnej.
Filet sandacza, ryby wyhodowanej w sposób naturalny. Sandacz żyje wyłącznie w czystej i zimnej wodzie. Jest to ryba szlachetna, ma białe, chude mięso, mało ościste. Idealny do gotowania i przyrządzania potraw dietetycznych. Uwielbiany przez dzieci. Dobrze smakuje gotowany na parze z dodatkiem świeżych warzyw, grillowany lub smażony w cienkiej panierce. Nadaje się do każdej potrawy kulinarnej.
Okoń to słodkowodna ryba, której walory smakowe i prozdrowotne są szeroko cenione w Polsce, jak również u naszych południowych, europejskich sąsiadów. Jest gatunkiem drapieżnym, który można spotkać zarówno w hodowli, jak i żyjący dziko. Świeże filety z okonia pozyskiwane są z ryb hodowanych w ekologicznym gospodarstwie, w stawach zapewniających warunki zbliżone do naturalnego środowiska.
Miętus jest jedną z najsmaczniejszych ryb o wybitnych walorach smakowych. Jest rybą zimnolubną. Idealny do smażenia, gotowania i przyrządzania potraw dietetycznych. Uwielbiany przez smakoszy ryb. Niedoceniany i mało znany w Polsce, może dla tego, iż nie jest to ryba występująca masowo. W smaku nie ustępuje cenionym kulinarnie takim rybom jak sandacz czy okoń.
Lin to słodkowodna ryba, której walory smakowe i prozdrowotne są szeroko cenione w Polsce, jak również u naszych zachodnich sąsiadów, Można go spotkać zarówno w hodowli, jak i żyjący dziko. Świeże filety z lina pozyskiwane są z ryb hodowanych w ekologicznym gospodarstwie, w stawach zapewniających warunki zbliżone do naturalnego środowiska.
Ryby pochodzą wyłącznie z naturalnego tarła, dorastają w wodzie pochodzącej bezpośrednio ze źródeł rzeki. Lin ma delikatne, smaczne, średnio tłuste mięso. Najlepiej smakuje z aksamitnym sosem śmietanowym. Smażyć bardzo krótko.
Filet karpia królewskiego wyhodowanego w sposób tradycyjny. Karp jest tradycyjną rybą polskiego stołu. Uwielbiany od stuleci gości na naszych stołach już nie tylko na Wigilję Bożego Narodzenia. Świeże filety z karpia pozyskiwane są z ryb hodowanych w ekologicznym gospodarstwie, w stawach zapewniających warunki zbliżone do naturalnego środowiska. Same ryby pochodzą natomiast z naturalnego tarła i […]
Produkt wyłącznie do odbioru na miejscu. Ze względu na rozmiar nie mamy możliwości zapakować całego karpia w torebkę vacuum. Karp królewski wyhodowany w sposób tradycyjny. Karp jest tradycyjną rybą polskiego stołu. Uwielbiany od stuleci gości na naszych stołach już nie tylko na Wigilję Bożego Narodzenia. Świeże filety z karpia pozyskiwane są z ryb hodowanych […]
Bezostny, nacinany, filet karpia królewskiego wyhodowanego w sposób tradycyjny. Karp jest tradycyjną rybą polskiego stołu. Uwielbiany od stuleci gości na naszych stołach już nie tylko na Wigilję Bożego Narodzenia. Świeże filety z karpia pozyskiwane są z ryb hodowanych w ekologicznym gospodarstwie, w stawach zapewniających warunki zbliżone do naturalnego środowiska. Same ryby pochodzą natomiast z naturalnego […]
Filet karpia królewskiego wyhodowanego w sposób tradycyjny. Karp jest tradycyjną rybą polskiego stołu. Uwielbiany od stuleci gości na naszych stołach już nie tylko na Wigilję Bożego Narodzenia. Świeże filety z karpia pozyskiwane są z ryb hodowanych w ekologicznym gospodarstwie, w stawach zapewniających warunki zbliżone do naturalnego środowiska. Same ryby pochodzą natomiast z naturalnego tarła i […]