Codziennie otrzymasz od nas świeżo złowione ryby najwyższej jakości
Węgorz wędzony to niezwykle zdrowa ryba, bogata w jednonienasycone kwasy tłuszczowe. Zawiera duże ilości witamin z grupy B, a także dużo witaminy A i D.Węgorz jest źródłem pełnowartościowego białka, można więc spożywać go jako zamiennik mięsa.
Delikatna w smaku, chudziutka, wędzona w tradycyjnej wędzarni, według starej, domowej receptury, w dymie olchowo-bukowym.Uważana powszechnie za jedną z najlepszych, wędzonych, polskich ryb.
Pstrąg z tradycyjnej hodowli wędzony według starej, rodzinnej receptury dymem olchowo-bukowym. Ryba należąca do rodziny łososiowatych, o dużych wymaganiach czystości wody, co przekłada się na pyszne, tłuste mięso z małą ilością ości, bardzo bogate w kwasy OMEGA-3.
Naturalnie wędzone polędwiczki karpia w dymie olchowo-bukowym, z suszonymi, słodkimi pomidorami, cebulką i ziołami.
Domowy paprykarz wykonany z Amura, to doskonały dodatek do kanapek, a dla tych, co przebywają na diecie samodzielna przekąska. Amur z tradycyjnej, własnej hodowli wędzony według starej, rodzinnej receptury dymem olchowo-bukowym.
Karp jest tradycyjną rybą polskiego stołu. Uwielbiany od stuleci, gości na naszych stołach już nie tylko na Wigilję Bożego Narodzenia. \nŚwieże filety z karpia pozyskiwane są z ryb hodowanych w ekologicznym gospodarstwie, w stawach zapewniających warunki zbliżone do naturalnego środowiska.